Xemalle Kuusipeuran-pentuja kevät 2018?

Xema on sijoituskoira ja sille on suunnitteilla pentuja keväälle 2018  Kuusipeuran-kenneliin.  Xemalla on tähän ikään mennessä ollut juoksu vain kerran vuodessa: odottelemme seuraavaa juoksua helmikuulle 2018. Tulevan pentueen isäksi on suunniteltu Yego. Pentueesta on toiveena saada hyväluonteisia kooikereita harrastaviin koteihin  (ennenkaikkea agilityyn). Sekä Xemalla että Yegolla on toimintakykyä ja menohaluja ihan kiitettävästi, joten pennuista tuskin tulee mitään sohvaperunoita.

Jos suunnitelmat toteutuvat, niin Xema synnyttää pentunsa meillä kotona ja saa näin olla omassa tutussa ympäristössä ensi viikot pentujen kanssa. Pentujen kasvettua Xema lähtee niiden kanssa kasvattajan hellään huomaan, tosin Ida lähtenee mukaan hoitamaan pentuja ja Xemaa :)

Muutama pentu on jo ennakkoon "varattu": Idalla on suunnitelmissa ottaa pentueesta yksi narttupentu ja Raijalla on  nyt jo kyselyitä pentueesta.  Jos olet kiinnostunut Xeman tulevista pennuista, ota yhteyttä Raijaan, minuun (mari ät hummelholms.com - tai FB yv)  tai Idaan.


                            

   
Amoenus Yego

Säkäkorkeus: 41 cm

Lonkat A/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Silmät: OK


Näyttelyt: JV-14, 2 x SERT
Agility: medi3 
FI AVA, FI AVA-H, EE AVAKuusipeuran Loria Aisla Xema

Säkäkorkeus: ~35cm
Paino: 8,6kg

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0

Selkä: LTV1
Polvet:  0/0 04.08.2017
Silmät: OK


Näyttelyt: C.I.B,  FI MVA,  HU MVA,  RO MVA
Spanielien taipumuskoe: SPA1 (hyväksytty)
Mejä: AVO3
Agility: mini3 , 1x SERT-A
Xeman videoita