10-12/2016            Tammi-maaliskuu 2017            06-08/2017                           
                  
05.03. Xema oli eilen Idan kanssa Kirkkonummella kisaamassa ja saivat viimeisen 2-lk LUVA:n, eli SERT ja menolippu 3-lk! Itse en ollut paikanpäällä näkemässä rataa, mutta onneksi voittonollasta on videotallenne. Hieno rata, Xema on niin nopea ja Ida taitava ohjaaja - olen niin ylpeä kaksikosta :)

Vähän aikaisessa olen, mutta tein Xemalle jo pentuesivun :) .  Toivon, että ne henkilöt, jotka suunnittelevat mahdollisen agilitykoiran hankintaa, ovat ajoissa tietoisia Xeman pentusuunnitelmista. Urosta emme vielä julkisesti sivuille laita, mutta tarkkasilmäiset FB-kaverit ehkä jo arvaavat kuka on valittu uros ;) . Toiveena on saada aktiivisia ja hyväluonteisia kooikereita harrastaviin koteihin. Jos olet kiinnostunut Xeman tulevista pennuista, ota yhteyttä Raijaan, minuun (mari ät hummelholms.com - tai FB yv)  tai Idaan. Halutessasi voit tulla tapaamaan Xemaa kotiimme.

Ceran tassu on voinut hyvin - vihdoinkin! Se kestää aika hyvin jo riehumista, mutta fyssarilla käydään säännöllisesti. Ceran vilkkaus huomioonottaen fyssari lienee tuttu paikka jatkossakin.

Mizy voi myös hyvin, kun räjäytyksiä ei enää ole niin paljon tuossa työmaalla.  Kuonokopasta on luovuttu Incan poismenon myötä, mutta Cera on niin vilkas ja Mizy ei siedä riekkumista, joten sisällä niitä pidetään paljon erillään toisistaan. Elämä on tällä hetkellä kuitenkin aika rauhaisaa koirien kesken :) .


22.01.
Päivitykset taas laahaavat, facebookissa ja/tai Marin treeneissä aina oleellisimmat tiedot :D.

Molempien koohojen kanssa käytiin viikko sitten kisaamassa hyvällä menestyksellä, Mizylle  ja  minulle neljäs tuplanolla, nollia yhteensä 11 (7+4) . Eilen ei sitten mennyt enää niin hyvin, johtuen Viikissä tapahtuvista räjäytyksistä ja joiden takia Mizy paineistuu :( .
Ida ja Xema saivat SERT:n 1-luokassa ja kakkosluokassa nappasivat heti ensimmäisen LUVA:n. Tänään iltapäivällä kolme 2-lk starttia lisää.

Ari käy Ceran kanssa pentuagilityssä ja minun pitäiäi treenailla enemmänkin noutojuttuja... Ihanaa, kun on tolleri <3. Cera on vilkas, aina kun mennään jonnekin, niin hetken saa odotella ja ottaa kontaktia, kun virtaa olisi vähän joka suuntaan. Ihmiset eivät ehkä ihan usko, että samainen vilkas pentu on kotona ihan rauhallinen. Onneksi opetimme jo ihan pikkupentuna, että keittiössä rauhoitutaan ja jos se sai pentuhepuleita, niin joutui keittiöön aina jäähylle. Nykyäänkin tullaan ulkoa sisälle keittiön kautta - mutta  pelkkä keittiö läpi kävely riittää :). Tassuvamma vaikuttaisi paranevan pikkuhiljaa, todenäköinen syy on Ceran pentuna saaressa tekemä metriloikka saunakalliolla... Silloin tassussa ei mitään havaittu, mutta jotain kudosvauriota siellä taitaa olla. Cera ei oionnu, vaan jäyksitää tassun, kun lähtee liikkeelle kovemman liikunnan jälkeen. Tassu kestää pentuagilityn, vapaana liikkumisen, mutta ei oikein Xeman kanssa vapaana riehumista :P. Nyt ollaan päästy kuitenkin jo niin pitkälle, että yhtenä päivän voi liikkua enemmän ja sitten pidetään lepotauko. Jumppaillaan ja fyssarille mennään helmikuun alussa katsomaan tilanne.