09-12/2017            Tammi-kesäkuu 2018                                                            

02.04.
Cera aloitti juoksunsa viikko sitten, ja juoksupöksyinen tyttö kävi Arin kanssa eilen kisaamassa kolme rataa: kahdelta nollavoitot! Hienosti Cera keskittyi tekemiseen, vaikka ulkona merkkailu on tosi voimakasta. Kunhan  juoksun jälkeiset valeraskaudet ovat ohi, niin varataan sterilointiaika (heinäkuulle?).

Mizykin aloitti juoksunsa, joten me jätimme kisat väliin. Kesäkauden treenilistat julkaistiin ja me treenaamme Mizyn kanssa myöhään torstai-iltaisin toukokuun alusta lähtien Eveliinan koutsaamana :).

 Kotisivujen päivitykset ovat nyt enemmän tuolla Xeman pentupäiviksessä  :). H-hetki lähestyy, Raija toi eilen pentulaatikon, muovikaukalon ja synnytystarvikkeitä. Enää kaksi viikkoa odotusta jäljellä! Koti rauhoitetaan kisojen osalta vähäksi aikaa, en halua ottaa riskiä, että tuotaisiin jotain tauteja kotiin. Suurin osa ihmisistä tuntuu ihmettelevän tätä, mutta mielestäni pentuprojekti on sen verran iso ja tärkeä asia, kisata ehtii vähän myöhemminkin.

15.02. Ceran kanssa käytiin luustokuvissa, harrastuksia voidaan jatkaa hyvillä mielin, kun kyynärät : 0/0, lonkat  B/B, selkä VA0 ja LTV0, spondyloosia ei  kuvanneen Anu Saikku-Bäckströmin mukaan ole. Ceran seuraava juoksu alkanee jo helmikuussa ja jahka valeraskaus on ohi, se todennäköisesti steriloidaan. Cera on virallisesti mitattu pikkumaksiksi ja Arin kanssa kaksikko aloitti agilityssä kisaamisen,  tosi kivaa menoa ja hyppyradalta jo 0-tulos!

Mizyn kanssa ollaan käyty vähän ohjatuissa treeneissä ja yllätys-yllätys: kisoissakin on sitten oma meno ollut parempaa :D

Viimeisenä jännittävimmät  uutiset: Xema on astutettu 12.2. ja 14.2.! Päivitin Xeman pentusivulle asiasta ja sinne tulee toivon mukaan lisää kerrottavaa myöhemmin :)