01-03/2018            Huhti--heinäkuu 2019                                  

21.07. Kesäloman eka osa pidetty ja jo pari viikkoa töitä tehty. Olimme saaressa, vähän treenasin Nenyan kanssa agia ja muutamat kanin laahausjäljetkin vedettiin onnistuneesti, mutta pääasiallisesti lepäilin.  Kesäkuun lopussa kävimme kooikererkkarissa, Xemalle ja Nenyalle kummallekin EH:t. Xema karvaton ja Nenya pieni, mutta ihan hyvät arvostelut.

Viime viikolla kävin hakemassa Nenyalle tehosterokotukset ja samalla sen polvet tutkittiin: 0/0. Syyskuussa on luustokuvaukset, haluan viedä Nenyan Anu Saikku-Bäckströmille ja hänelle ei saanut aikaisemmin aikoja.

Saaressa Mizyn poissaolo ei tuntunut jostain syystä niin pahalta, mutta heti kotiin palattua suru ja  kova ikävä iski voimakkaasti. Facen muistot nousevat monta kertaa viikossa ja muistuttavat meidän hienoista hetkistä <3.

30.05. Mizyn poismenosta on yli kuukausi, päivääkään ei mene, ettenkö sitä ajattelisi ja kaipaisi, mutta välissä on jo useita päiviä, etten itke. No, suru kuuluu asiaan ja elämä jatkuu.

Ida otti minusta ja Nenyasta facebookiin uuden profiilikuvan eilen - edellisessä kuvassa naama ja silmät olivat itkusta niin turvoksissa, että halusin uuden kuvan ;) .
Onneksi kotona on Nenya - Arihan on paljon saaressa ja Cera on sen mukana, ilman Nenyaa en tiedä, mitä tekisin.

Nenyan kanssa agilityssä on  paljon, mitä pitäisi harjoitella, mutta liikaakaan ei voi treenata. Tavoitteena nyt kesäkaudella on opetella pujottelu ja tehdä keinu valmiiksi. Muut kontaktit saavat odottaa, meillä ei ole kiire mihinkään. Virallinen kisaaminenkin on sitten joskus tulevaisuudessa edessä, epiksissä olemme kuitenkin jo pari kertaa käyneet :).

Kooikererkkariin olemme menossa Xeman ja Nenyan kanssa. Nenya on ainakin vielä aika sporttimallinen ja hentoinen, että mitään menestystä en odota, mutta kiva tavata enemmän kooikerihmisiä ja kooikereita. Voihan sitä joitakin uroksiakin katsoa mahdollisina Nenyan sulhasehdokkaina, jos sille vaikka tulisi joskus pentuja :).
 
Ari ja Cera ovat olleet ahkeria: Tokossa niillä on nyt TK1, Rally-Tokossa RTK2 ja agilityssä kisaavat 2-lk. Agilityn tuloksia en enää jaksa tänne päivitellä, ne löytyvät aikanaan jalostustietojärjestelmästä.
Ida ja Xema saivat ekan hyppysertin, mutta Xemankaan tuloksia en enää päivittele :) . Nenyan ensinäyttelyn takia sen näyttelysivu on kuitenkin avattu.
Myös kaikkien perustietoja päivitetty: Nenyan tarina, Ceran tarina ja Xeman Sert A ja Sert H .


08.05.
Tätä päivitystä en olisi uskonut joutuvani kirjoittamaan vielä pitkää aikaan... Mizy on poissa :(  . Sille tuli peräsuoleen pahanlaatuinen kasvain enkä minä voisi kuvitellakaan lähteväni leikkauttamaan suolistosta isoa kasvainta pois,  saati hoidattamaan syöpää koiralla. Raskain mielin päästin Mizyn sateenkaarisille 17.4.2019.

Mizyn ja minun suhde oli jotain niin hienoa ja ainutlaatuista, olen kiitollinen kaikesta, mitä se minulle opetti.  Minun pieni rakas maailman paras kisakoira :(. Kirjoitin "muistiossamme" -sivulle, mutta mitkään sanat eivät nyt kuvaa oloani.

  Muisti on onneksi armelias, luulen, että Freyan ja etenkin Incan poismeno oli aikoinaan vaikeaa, mutta nyt tuntuu, että näin vaikeaa ei ole koskaan ollut. Kiitos kaikille myötätunnosta <3

  Päivittelen myöhemmin muita asioita: Cera on tokoillut, Nenya käynyt näyttelyssä ja Xemakin kirmasi yhden hyppysertin Idan kanssa.