01-03/2017            Kesä-elokuu 2017                     09-12/2017                          


16.07. Suurin osa kesälomasta on jo takanapäin, ensin loman alussa agilityn SM-kisat: tuttuun tapaan Mizylle ja minulle ei menestystä, mutta kivaa oli ja ensimmäistä kertaa hallitsin hermoni kisoissa ;).

 Lomalla olimme saaressa, kuvat on vieläkin käsittelemättä, jokunen jo täällä. Loman lopuksi oli Agirotu  Mikkelissa ja sieltä tuli sellainen menestys, että pakko tännekin hehkuttaa :). Mizylle ja minulle virallisilta radoilta 0-tulokset, eli SM18 tupla kunnossa, Finnish Agility Open pronssia ja seniori hopeaa!! Ida ja Xema kruunasivat onnistuneen viikonlopun saamalla ensimmäisen SERT:A:n!


Viime viikolla 12.07. oli I-Hah:n rally-tokokisat. Ari ja Cera kisasivat ensimmäistä kertaa saaden huikeat 99 pistettä! Ei kuitenkaan sijoitusta, koska kisoissa neljä koirakkoa sai täydet 100pistettä. Hieno alku meidän villikolta <3. Rally-Tokon SM-kisat ovat 19.08. Seinäjoella ja viikon sisällä pitäisi selvitä, onko I-Hah karkeloissa mukana. Jos on, niin Ari ja Cera ovat joukkueessa mukana.

Xeman C.I.B on vahvistunut, nyt se on siis virallisesti kansainvälinen muotovalio :).  Xema ja Yego tapasivat toisensa Agirodussa, vielä ihan vain kaverimerkeissä. Yegon mielestä Xema oli ihana ja Xemakin hyväksyi Yegon, suhtautuen siihen kovin luottavaisesti ja rauhallisesti. Pentukyselyitä alkaa olla enemmänkin, ei taida pennut jäädä kasvattajalle käteen, jos niitä aikanaan tulee. Toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti :) .


04.06.
Onpahan taas aika vierähtänyt viime päiväkirjapäivityksestä!  Xema täytti  3-vuotta 18.5. vieressä tuorein kuva kaunokaisesta :)

Julkaisin Xeman pentusuunnitelmiin uroksen, kun Raijakin on omille sivuilleen Yegon julkaissut :). Toivotaan, että ensi talvena/keväänä Kuusipeuran C-pennut näkevät päivänvalon.
Xema kävi spanieleiden taippareissa, saaden SPA1-tuloksen. Taippareissa ei kovinkaan moni kooiker käy, mielestäni se on vähän harmi, kun se olisi yksi keino, millä luonnetta voitaisiin arvioida . Taipparikuvia.

Ceran kanssa käytiin toukokuun lopulla Sanna Hallgrenin opissa Uppsalassa.

Olipahan upea viikonloppu, paljon opeteltavaa, mietittävää ja harjoiteltavaa NOME-puolella! Niin hyviä vinkkejä, mahtavaa seuraa ja Cera osoitti (taas) olevansa  fiksu, oppien nopeasti uusia asioita.
Kirsikkana kakun päällä päästiin kokeilemaan tollausta ja olipahan huikea tunne kun näin, miten Cera teki juuri sitä, mihin rotu on alunperin jalostettu  <3
Treenikuvia täällä


https://marintreenit.files.wordpress.com/2017/05/tupla_13may.jpgMizyn kanssa on kisattu tasaiseen tahtiin agilityssä  ja tuttuun tapaan tauoteltu paljonkin :D .

Tämä kausi on ollut huikea: 30 kisaa, joista 12 aginollaa ja 7 hyppärinollaa sisältäen 7 tuplaa ja HAU:n kisoissa saatiin meidän ensimmäinen (ja ehkä viimeinenkin) SERT-A!
Nollaprosenttimme on 63%.  Oma selkä on ihan kivassa kunnossa, mutta se, kuten myös Mizyn paukkuarkuus muistuttavat välillä olemassaolostaan... Nautitaankin yhdessä tekemisestä  ja hyvät  tulokset ovat ylimääräinen plussa :)

SM-kisoihin Lappeenrantaan lähdetään  lauantaina 18.6. Sunnuntaina on yksilökisojen vuoro, medien hyppyradan tuomaroi italialainen Sandra Deidda.

Peukut meille ja kaikille muille myös :)